SISSI Schoonheidsinstituut te Roeselare, West-Vlaanderen.
Sinds 20 jaar is SISSI een gevestigde waarde in Roeselare en omstreken. Het instituut is the place to be voor een kwaliteitsvolle en relaxerende gezichts of lichaamsverzorging en voor andere beauty behandelingen. Siegried, Delphine en Céline streven dagelijks naar een persoonlijke en professionele aanpak.
http://www.non-chirurg-esthetiek-kliniek.be
Home Schoonheidsinstituut Merveilleux Wellnesscentrum Roeselare.
Welkom op de website van schoonheidsinstituut Merveilleux Roeselare. Maak bij ons wellnesscentrum een afspraak voor diverse behandelingen en verzorgingen. Kom tot rust in onze jaccuzi en sauna of zwem in onze swimspa met tegenstroming. Locatie: Biezenstraat 2 te Roeselare. Privé sauna op aanvraag.
Schoonheidsinstituut Carine.
Artikel in lifestylemagazine Karaat oktober 2013. Nieuwe website online, nu ook actief op Facebook Twitter. Gevestigd in Roeselare en gespecialiseerd in gelaats en lichaamsverzorging, pedicure, manicure, ontharen en/of epileren, kleur en stijladvies, Thalasso therapie, een vermageringskuur met de Slimline en diverse arrangementen.
fabuleux roeselare schoonheidssalon liesbeth de meulemeester.
2016 Fabuleux Schoonheidssalon Liesbeth De Meulemeester. bij Fabuleux voor een complete schoonheidservaring. met 100% natuurlijke producten. Mijn naam is Liesbeth De Meulemeester. Na 10 jaar ervaring besloot ik Fabuleux te starten. Onder het motto weet wat je smeert ging ik op zoek naar een collectie waarin ik geloof, die garantie geeft op resultaat, die door elke huid verdragen wordt. We hebben maar één huid, één lichaam! Daarom koos ik voor de 100% natuurlijke producten van Organic Spa. Van deze natuurlijke ingrediënten is minstens 70% gecertificeerd biologisch. In mijn salon bied ik je dan ook alle ontspannende gezichts en lichaamsverzorgingen met Organic Spa aan, alsook een eerlijk en correct huidadvies. Voor de make-up gebruik ik Alexami, écht natuurlijke, minerale make-up voor een stijlvol en natuurlijk resultaat! Geen synthetische of chemische ingrediënten, alles puur en gezond. Verder kan je bij Fabuleux ook terecht voor alle ontharingen met suiker., Een klassieke manicure of met gelish., Gespecialiseerde pedicure; verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingegroeide nagel. Tot binnenkort, Liesbeth. Hydrobotanique collectie Puur Natuurlijk Onbewerkt. Safe Nail Polish. Organic Spa, écht 100% natuurlijke verzorging voor gelaat en lichaam. Stationsdreef 107, 8800 Roeselare.
schoonheidsinstituut Roeselare Beauty amp; Skin Care Angelica.
Wanneer u niet geannuleerd heeft binnen de 24u voor de afspraak wordt er 50% van uw behandeling aangerekend. Cosmedisch schoonheidsinstituut Angelica is gelegen te Roeselare Beitem. Hier kan u in een ontspannen sfeer genieten, van een uitgebreide waaier aan. beauty en lichaamsbehandelingen.
vancora.
Voor wellness in West-Vlaanderen hoeft u echt niet ver te zoeken. Als gerenommeerd schoonheidsinstituut in Roeselare, bieden wij u een waaier aan professionele schoonheidsbehandelingen, zeg maar uitgekiende verwenarrangementen, waar u ongetwijfeld intens van zult genieten. Huidverjonging, huidverbetering en het behoudt van een gezonde huid staan bij ons centraal.
Schoonheidsinstituten Roeselare goudengids.be.
Bekijk alle adressen voor YVES ROCHER. Spanjestraat 224 A, 8800 Roeselare. 13 VERLINDE Fabienne. Arme Klarenstraat 73/bus 21, 8800 Roeselare. 14 Vyncke Sien. Jan Mahieustraat 27/21, 8800 Roeselare. Bruanestraat 75, 8800 Roeselare. 16 Beauty Queen. Kaasterstraat 44, 8800 Rumbeke Roeselare.
Argenteuil Spa en Wellness Roeselare.