Pedicure Wikipedia.
Het vak van pedicure is meer dan het alleen maar knippen van nagels. Zo mag een pedicure eelt en likdoorns verwijderen en ingroeiende nagels losmaken, advies geven en/of aanmeten van steunzolen, anti-drukmiddelen adviseren, doorverwijzen naar een podotherapeut, podoloog of arts en advies geven over de verzorging van de voeten.
Pedicure Schoonheidsinstituut-Blossom.
Esthetische Pedicure / Voetverzorgingen. De esthetische pedicure omvat het reinigen, bijknippen en vijlen van de teennagels. Eelt wordt verwijderd en de hielen worden geraspt. De behandeling wordt afgesloten met een voedende voetcrème. Onderhoudspedicure 45 min Prijs: 25. Pedicure 60 min Prijs: 30.
Pedicure Gemeente Westerlo.
info@terrav.be en 0471 28 19 42. Medische pedicure Sofie Embrechts. Stippelberg 134 Heultje. 016 89 96 55. Ter Voort 113 Voortkapel. 014 26 50 68. More than feet by Gwendy. Slachterijstraat 54 Voortkapel. 014 26 44 83 0496 93 34 34.
Pedicure Elckerlyc Wevelgem.
Uw voeten verdienen een goede verzorging! In samenwerking met zelfstandige pedicure Isabel Devos organiseert het lokaal dienstencentrum tweemaal per maand pedicure. Iedere 1e en 3de maandagnamiddag van de maand. Een verzorging duurt ongeveer 30 minuten. Er moet op voorhand gereserveerd worden.
Pedicure Well2DAY.
Onze gespecialiseerde pedicures staan in voor de hygiënische basisverzorging en gaan hierbij zo voorzichtig mogelijk te werk. Er wordt een uitgebreid voetonderzoek gedaan, met de nadruk op voetcomfort en preventie. Indien nodig verwijst de pedicure je door naar een podoloog of arts.
wie zijn onze pedicures Paramedisch Centrum Boekenberg Deurne.
Pedicure Steenokkerzeel goudengids.be.
Damlaan 16, 1820 Steenokkerzeel. 5 Vanderstappen Muriel. De Croixlaan 9, 1910 Berg Kampenhout. 6 Joris A. Schuifelaarstraat 74, 1800 Peutie Vilvoorde. 7 Nice 2 Feet. Lindenstraat 173, 1800 Peutie Vilvoorde. 8 Thill Fanny. Haesendonckstraat 229, 1800 Vilvoorde. Pedicure aan huis.
medische pedicure Lut Vermaut Huisartsenpraktijk De Brug.
psycholoog Ilse Vermote. medische pedicure Lut Vermaut. medische pedicure Lut Vermaut. Onze voeten zijn te belangrijk om zomaar te verwaarlozen. Ze zijn immers ons meest betrouwbare vervoermiddel. Een goede conditie van uw voeten is dus belangrijk. Ook uw voeten willen op een professionele wijze verzorgd worden.
Pedicure en manicure OCMW Schoten.
Pedicure en manicure. De pedicure en manicure gaat door in Cogelshof op afwisselend dinsdagvoor en namiddag en in t Dorp op maandag. Voor pedicure betaal je 13 euro en voor manicure 12 euro. Betalen doe je rechtstreeks aan de pedicure.
Boek direct: Pedicure en Epilatiehuis, Ontharen in Lochristi bij Treatwell.be.
Het Pedicure en Epilatiehuis in Lochristi is het huis waar iedereen zich thuis voelt voor een medische pedicure en suikerontharing. De behandelingen zijn geschikt. Het Pedicure en Epilatiehuis in Lochristi is het huis waar iedereen zich thuis voelt voor een medische pedicure en suikerontharing.