By - admin

Een gezond lichaam begint met de juiste voeding 

Dat een gezond lichaam begint met het kiezen voor de juiste voeding, dat zal bij iedereen wel bekend zijn. Toch is dit vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel verleidingen dat je vaak al snel weer kiest voor ongezonde voeding, die eigenlijk niet past in je dieet. Wil jij gezond eten, zonder dat je in hoeft te boeten aan smaak? Wil je gewoon een bord pasta kunnen eten of siroop over je pannenkoek kunnen doen? Kies dan voor gezonde producten als Slim pasta en Walden farms Syrup.

Gezond eten met Slim pasta

In de meeste diëten is geen plaats voor het eten van spaghetti, tagliatelle en andere pastasoorten. Het bevat immers teveel koolhydraten en dat is niet goed voor je lijn. En daarmee niet goed voor je gezondheid. Veel mensen vinden het heel vervelend om geen pastagerechten te kunnen eten. Voor hen is het goed om te weten dat er Slim pasta bestaat. Deze pastavariant is niet gemaakt van tarwe, maar van de vezel van de Konjacplant. Doordat het zo rijk is aan vezels, is Slim pasta heel vullend. Tegelijkertijd is het vrij van gluten, vet en suiker. En het bevat maar 9 kilocalorieën per 100 gram Slim pasta. Door deze eigenschappen kan eigenlijk iedereen het eten en past het in alle diëten. Of je nu kiest voor een koolhydratenbeperkt, suikervrij of vetvrij dieet. Net als gewone pastasoorten heeft het een neutrale smaak, dus je kunt het met kruiden en sauzen naar keus op smaak maken. Dit merk biedt de pastavarianten tagliatelle en spaghetti. Daarnaast kun je van dit merk ook noedels en rijst kopen, die ook gemaakt zijn uit de wortel van de Konjacplant. Ook de rijst en noedels zijn vrij van koolhydraten, vet en suiker en bevatten slechts 9 kilocalorieën per 100 gram.

Genieten met Walden farms Syrup

Andere producten die je vaak laat staan als je probeert zo gezond mogelijk te eten, zijn siropen. Een siroop bestaat normaal gesproken immers bijna helemaal uit suiker en we weten allemaal dat suiker niet goed is voor onze gezondheid. Het bevat teveel calorieën en suiker zet ons aan tot meer en meer eten. Kies je voor Walden farms Syrup, dan hoef je siropen gelukkig niet volledig uit je menu te schrappen. De siropen van Walden farms Syrup bevatten namelijk nagenoeg geen vet, suiker, calorieën en koolhydraten. Daardoor kun je ze met een gerust hart gebruiken om bijvoorbeeld je pannenkoeken of ijs mee op smaak te brengen. Zo maak je deze traktaties toch iets gezonder. Walden farms syrup is verkrijgbaar in de smaken aardbei, pancake, maple walnut, karamel, chocolade en blauwe bessen. Er is dus altijd wel een smaakvariant verkrijgbaar die jij lekker vindt!

Gezond genieten

Met deze gezonde producten kun je dus genieten van heerlijke gerechten, je hoeft niet in te boeten aan smaak en je hoeft geen traktaties te laten staan. Als jij je lichaam gezond wilt houden door middel van gezonde voeding, dan is het daarom zeker de moeite waard om de producten van Slim pasta en Walden farms Syrup uit te proberen!