manicure

Voor veel mensen is het krijgen van een manicure en/of pedicure een vorm van ontspanning. Doordat de schoonheidssalon-sensy.be op elke gewenste locatie komt kunt u rustig genieten in uw eigen omgeving. De pedicure zorgt voor alle benodigdheden voor een manicure en/of pedicure behandeling op locatie. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, van het verwijderen van een vervelende likdoorn tot het lakken van je nagels!

We realiseren ons in het voorjaar dat de voeten weer aan een extra verzorgingsbeurt toe zijn, omdat we immers de zonnige tijd tegemoet gaan en weer gezellig onze open schoenen aan willen doen.

Maar vergeet niet dat het verzorgen van uw voeten ook in de winterperiode belangrijk is en dat die continuïteit van het verzorgen van uw voeten absoluut een beter resultaat geeft. Ook kunnen wij u advies geven bij beginnende schimmelnagels. Als dit namelijk echt in de beginfase is, dan is dit nog tegen te gaan met goede verzorgingsregels en het juiste product ter voorkoming van nagel-en voetschimmel.

Prijzen manicure & pedicure

Hand en voetverzorging Prijs
Volledige pedicure behandeling € 27,00
Toeslag verwaarloosde voeten (eenmalig) € 12,00
 Nagels lakken €   8,50
Manicure basis (incl. nagels lakken) € 22,50

Vraag info aan uw Schoonheidsspecialiste West-Vlaanderenhaartransplantatie –  https://beaustyle.be/