Gezichtsbehandelingen

Om heerlijk te ontspannen in je eigen omgeving kies je voor een van de heerlijke gezichtsbehandeling van Schoonheidssalon Sensy. Door regelmatig je huid te laten verzorgen ( om de 6 weken is aan te raden ) door de schoonheidsspecialiste bereik je het beste resultaat om je huid te laten stralen!

Onze schoonheidssalon is ambulant en komt dus op elke gewenste locatie. Dit zorgt er voor dat je optimaal kan genieten van de schoonheidsbehandeling.

DGezichtsbehandelinge schoonheidsspecialiste van de ambulante schoonheidssalon, zal bij de eerste gezichtsbehandeling een huidanalyse maken, om de huidtype vast te stellen. Vervolgens wordt er een op de huid afgestemde schoonheidsbehandeling opgesteld.

Wij streven ernaar dat er door middel van de schoonheidsbehandelingen, producten en advies, na verloop van tijd een huidverbetering optreedt.
Om het effect van de schoonheidsbehandelingen langer vast te houden en tenslotte de huidverbetering te bereiken, vragen wij je ook thuis je huid goed te verzorgen.

Prijzen Schoonheidssalon Sensy

Gezichtsbehandeling standaard € 47,50
dieptereiniging, milde scrub, epileren v/d wenkbrauwen,stomen,verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht hals en decolleté, gezichtsmasker,oogmasker & dagcrème.
Gezichtsbehandeling & vitamine-ampul € 57,50
dieptereiniging, milde scrub, epileren v/d wenkbrauwen, stomen, verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht hals en decolleté, gezichtsmasker,oogmasker, vitamine-ampul & dagcrème. 75 min.
Gezichtsbehandeling & hoofdhuidmassage € 57,50
dieptereiniging, milde scrub, epileren v/d wenkbrauwen, stomen, verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht hals en decolleté, gezichtsmasker, oogmasker, hoofdhuid masseren & dagcrème. 75 min.
Gezichtsbehandeling & armmassage € 58,00
dieptereiniging, milde scrub, epileren v/d wenkbrauwen, stomen, verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht hals en decolleté, gezichtsmasker,oogmasker, armmassage & dagcrème. 75 min.
Gezichtsbehandeling & voetmassage € 58,00
dieptereiniging, milde scrub, epileren v/d wenkbrauwen, stomen, verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht hals en decolleté, gezichtsmasker,oogmasker, voetmassage & dagcrème. 75 min.
Diverse behandelingen Prijs
Verven wimpers €   12,00
Verven wenkbrauwen €   12,00
Verven wimpers en wenkbrauwen €   20,00
Diverse hars behandelingen
Harsen/ epileren wenkbrauwen € 13,00
Harsen bovenlip € 12,00
Harsen kin € 12,00
Harsen bovenlip en kin € 20,00
Harsen totale gezicht € 31,50
Harsen totale gezicht & wenkbrauwen € 42,50

Gezichtsbehandelingen west-vlaanderenhaartransplantatie – Proteine dieet