Opleiding visagie Beauty make-up Make-up Designory.
Nergens anders vind je zo een uitgebreid aanbod, met visagie opleidingen voor nieuwe én ervaren make-up artiesten. In de Beauty Essentials-opleiding leg je fundamenten die van pas komen in de specialisatieopleidingen. Wat moet je kunnen om beauty make-up aan te brengen voor film, HD-televisie, print fotografie, advertising en retail cosmetica?
 Beauty en wellness Syntra AB.
Of kies jouw vakgebied. Over Beauty en wellness. Beauty en make-up. Ontdek alle opleidingen in de sector Beauty en wellness. Vakmanschap in de bouwsector gaat over bouwtechnieken, duurzaamheid, energie, installatie en afwerking, maar ook over hoe je een bouwbedrijf runt.
 Beauty en Wellness Opleidingen Thuisstudie Beauty en Wellness NHA.
Persoonlijke begeleiding door vakdocent. Lesgeld terug als je niet slaagt! Beauty en Wellness Opleidingen. Volg een beauty opleiding bij NHA voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Nagelstying tot een opleiding Schoonheidsspecialiste. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent 100 procent examengarantie.
 Top 10 beauty opleidingen SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Ben jij gebeten door beauty, dan is dit de uitgelezen kans om te starten als ondernemer in deze groeiende markt. Wij maakten alvast een top 10 van de populairste opleidingen voor jou! Voor een overzicht van het volledige aanbod klik hier!
 Level Up Beauty Academy.
Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness. Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen. Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen.
 Opleidingen in Beauty Fashion Wellness De Schoonheidsschool.
DÉ SPECIALIST IN BEAUTY OPLEIDINGEN. De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is erkend door het Vlaamse Gewest. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.
 Opleiding Beauty voltijdse dagopleiding Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Creatieve opleidingen 90. Kunst en ambacht. Mode en kledij. Groen en dierenzorg 120. Administratie en organisatie 54. Secretariaat en organisatie. Bewaking en opsporing 8. Sales marketing en communicatie 47. Vastgoed en verzekeringen 68. Horeca, voeding toerisme. Horeca voeding en toerisme 132. Bakkerij en slagerij. Wijn en dranken. ICT en multimedia 146. Digitaal technisch tekenen. Fietsen, bromfietsen en moto’s.’ Bouw en techniek 279. CV, sanitair en energie. Elektriciteit en airco. Mechanica en lassen. Beauty en wellness.
 Home De Schoonheidsschool.
Schrijf je in. DÉ SPECIALIST IN BEAUTY OPLEIDINGEN. De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is erkend door het Vlaamse Gewest. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.
 Wellness Beauty Opleidingen Wellness Academie.
Populairste opleidingen cursussen. Hot stone massage. Kapper / Kapster. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Maandag t/m donderdag. van 10u tot 17u. Zaterdag en zondag op afspraak. Copyright 2018 Wellness Academie Privacy Disclaimer. Licentiehouders: BE: Alternatieva VZW Ondernemingsnr: 0861.827.974 NL: Wellness Academie BV KVK: 62819526.
 Beauty Encora.
Kapsalon en schoonheidssalon. De wereld van beauty wellness biedt tal van mooie en boeiende opleidingen! Klik op onderstaande rubrieken om er meer over te weten te komen. Per rubriek vind je meer informatie over de inhoud, de lesmomenten, de prijs.