Nails Obsession Nagelstudio in Nieuwezijds Voorburgwal, Amsterdam Treatwell.
Nagelsalon Nails Obsession ligt aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hartje Amsterdam en is al 14 jaar een begrip in de hoofdstad. Ze zijn hier gespecialiseerd in het zetten van solar en acrylnagels, gellak en wimperextensions. Ook kun je hier goed terecht voor een verzorgende manicure of pedicure.
Nail Salon MB Nagelstudio in het centrum van Amsterdam.
Zowel gel, solar als acrylnagels. Ook babyboom nagels kunnen bij ons gemaakt worden. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmerken als OPI en CND. Onze nagelstudio ligt op loopafstand vanaf het Centraal Station van Amsterdam en ligt op de route vanaf Amsterdam CS naar populaire winkelstraten en winkelcentrums zoals bijvoorbeeld de Nieuwendijk 2 min.
American Solar Nails Amsterdam Nagelstudio, gespecialiseerd in solar nagels, acryl nagels, manicure en pedicure. ACTIE! Solar nagels 30, Acryl Nagels 25, GRATIS TIPS! 020-4898081.
Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen. Kom langs en ervaar het zelf! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar met uitmuntende servce! klik hier voor meer informatie! Adres: De Clercqstraat 50, 1052 NH Amsterdam, Telefoon: 020 489 80 81, Mobiel: 06 43 51 62 22.
Nagelstudio New World Nails in Amsterdam, voor mooie nagels.
Het voordeel van Solar is dat de uitgroei bijna niet te zien is, omdat het product zodanig fijn is afgewerkt dat u bijna niet het verschil ziet tussen uw eigen nagels en kunstnagels. Bij uitgroei van acrylnagels zult u dit wel goed kunnen zien.
Tutti Colori Nail Bar Amsterdam.
020 737 2322. Acrylnagels verschil Acryl/Gel. Gelnagels Brisa Lite Gel. Basis Opleiding Nagelstyliste. Opleiding Allround Nagelstyliste. Cursus Data Prijzen. Soak off gel Gellak. volg Nagelstudio KiKi Nails op Facebook. Nagelstudio KiKi Nails. Tutti Colori Nail Bar Amsterdam. @tutticolori f tutti.colori.nail.bar.a’dam.’
Acryl en gelnagels in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Kunnen je nagels, handen of voeten wel wat extra verzorging gebruiken? Kom dan langs bij Nagelstudio Mooi aan de Ruysdaelstraat in Amsterdam. Deze gezellige beautysalon zit om de hoek van de Albert Cuypmarkt en hier kun je terecht voor acrylnagels, gelnagels, gellak.
Acrylnagels Amsterdam Universal Nails.
At Universal Nails you already have a set of new acrylic nails from 30 euros and from 20 euros you can fill the nails again. So you always have beautiful nails for a competitive price. Make an appointment Make an appointment. today for applying acrylic nails at Universal Nails in Amsterdam.
Nagelstudio Flawless.
Daar heb ik het vak jarenlang met veel plezier uitgeoefend, ik had een mooie klantenkring met zeer tevreden klanten. In 2012 ben ik voor de liefde verhuisd naar Amsterdam en daar ben ik eerst werkzaam geweest in de Retail, en heb daar diverse Managementfuncties gehad. Maar ben nu weer van start gaan met mijn passie! En dat is klanten blij maken met mooie verzorgde handen voeten! Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan voor de perfecte nagelstyling, manicure pedicure behandeling. Ik volg cursussen om up to date te blijven van de nieuwste technieken trends. Ik werk alleen met A-merken. CND is het merk waar zowel Acryl als Gelcolor nagels mee worden gezet.
Tilly’s’ nailstudio, nailstudio, acrylnagelsgelnagels, en manicure, een begrip in Amsterdam.
Tillys is een begrip als het gaat om acrylnagels, gelnagels en manicure, vanwege de continue kwaliteit en het hoge niveau waarop zij kunstnagels maakt. Maar ook in de wereld van BNers is Tillys Nailstudio een begrip. Tilly heeft al menig BNer onder handen genomen!