Wat een luxe, wat een gemak…een schoonheidssalon op locatie. De schoonheidsspecialiste neemt alles mee, van een comfortabele behandelstoel tot alle benodigdheden voor de beautysalon, die binnen 6 minuten bij u op locatie geïnstalleerd staat. U hoeft de deur niet uit en kan op uw eigen gekozen tijdstip en locatie de mobiele schoonheidssalon laten komen. Heerlijk ontspannend voor meerdere soorten gelegenheden.

Schoonheidssalon op locatie

Soms is de drempel te hoog om een schoonheidssalon te bezoeken of komt het er gewoonweg niet van. Verras uw moeder, zus, vriendin of collega met een kadobon van de schoonheidssalon aan huis. Bijvoorbeeld een vriendinnen beautydag, een zussendag of prachtige bruidsmake-up. Dit is allemaal mogelijk bij beautysalon@home. Op deze aparte en leuke manier vieren diverse klanten zelfs hun verjaardag!

Wij verzorgen zelfs kinderpartijtjes! Uiteraard zijn dit korte gezichtsbehandelingen met lichte make-up. Een ding is zeker, de kinderen vinden het prachtig. Wij verzorgen ook duo behandelingen indien u natuurlijk ruimte heeft voor 2 behandelstoelen, de ambulante schoonheidssalon kan u deze schoonheidsservice bieden.

Organiseert u een bedrijfsfeest? Of wilt u uw personeel op een zeer originele en relaxte manier verrassen? Dan is een beautydag op locatie voor uw personeelsleden het ultieme geschenk!

Wij komen met onze ambulante schoonheidssalon naar u toe en verzorgen de beautydag op locatie! De beautydag op uw bedrijf! Onze bedrijfsbeautydagen zijn een enorm succes, dat is pas echt een verwennerij voor het personeel! Een schoonheidsbehandeling is een origineel geschenk en voor iedereen geschikt!

Een schoonheidsbehandeling of een massagebehandeling, bij onze beautysalon@home zijn er meerdere mogelijkheden te bespreken. U kunt bijvoorbeeld uw personeel of collega’s laten genieten van een korte rug, nek massage, hoofmassage, handmassage of een manicurebehandeling.

Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialistes maken van de beautydag een ontspandag. Wij kunnen samen met u de beautydag doornemen, en maken voor u een offerte op maat. Waar onze beautysalon op locatie naar streeft is;

Ontspannen-Ontstressen-Onthaasten

Mogelijkheden voor de beautydag:

– beautydag onder werktijd
– personeelsfeestjes
– openingen
– jubilea
– secretaressedag

U leest het, er zijn veel mogelijkheden voor de beautysalon op locatie,  die u ook nog eens zelf kunt samen stellen. Voor een aanvraag op maat, een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie contact opnemen via het formulier op de contact pagina.

Linkbuildingpicknicktafelslinkbuilding


naald permanente make up gezocht? Wij verkopen naalden van superieure kwaliteit en voldoet aan de internationale cosmetische en medische vereisten.

Powered by Seobureau Webdesign bureau : BE 0682.417.269